Naes byder igen på en gourmetaften udover det sædvanlige, når de to kokkeprofiler – Mikkel Marschall og Casper Sundin – tryller i køkkenet på Restaurant Naes onsdag den 7. november.
Stjernerne regnede over Naes, da vi i maj vandt finalen i Bedst på Sjælland, hvor Den Danske Spiseguide kårede den bedste restaurant på Sjælland i 2018 udenfor København. Og nu kommer der endnu flere stjerner til Naes.
Mikkel Marschall og Casper Sundin har begge nogle af Danmarks bedste restauranter på CVet og er desuden henholdsvis grundlægger af Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem og en af landets bedste dessertkokke.
Forvent en helt særlig aften med de bedste lokale råvarer, friske grøntsager fra Naes’ eget landbrug i baghaven, vine fra Dyrehøj Vingaard og de lækreste desserter.
Aftenen indledes med appetizers og bobler, der efterfølges af en 5-retters menu med vinmenu, kaffe og petit fours. Se menuen nedenfor, væk appetitten og skynd dig at sikre din plads allerede nu her .

Menu ‘Sol over Naes’, 7. november 2018
Appetizers
Julesalat – Blå ost – Pære – Valnød
Gillardeau-østers – Grapefrugt
Skinke fra Slagter Jacob
Forretter
Hummer – Efterårsgrønt – Urtetoast
Bisque på blåmuslinger – Dagens fangst fra fjorden – Agurk – Dild
Hovedret
Kalvebryst – Sauce på efterårssvampe – Kål
Dessert
Waina 34% (hvid chokolade fra Valrhona) – Kærnemælk – Gemte solbær
64% Manjari (mørk chokolade fra Valrhona) – Kaffe – Mandler
Der serveres vinmenu til.
Gourmetaftenen afsluttes med kaffe og petit fours.
