Sol over Naes

Naes byder igen på en gourmetaften udover det sædvanlige, når de to kokkeprofiler – Mikkel Marschall og Casper Sundin – tryller i køkkenet på Restaurant Naes onsdag den 7. november.    


Stjernerne regnede over Naes, da vi i maj vandt finalen i Bedst på Sjælland, hvor Den Danske Spiseguide kårede den bedste restaurant på Sjælland i 2018 udenfor København. Og nu kommer der endnu flere stjerner til Naes.

Mikkel Marschall og Casper Sundin har begge nogle af Danmarks bedste restauranter på CVet og er desuden henholdsvis grundlægger af Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem og en af landets bedste dessertkokke.

Forvent en helt særlig aften med de bedste lokale råvarer, friske grøntsager fra Naes’ eget landbrug i baghaven, vine fra Dyrehøj Vingaard og de lækreste desserter.

Aftenen indledes med appetizers og bobler, der efterfølges af en 5-retters menu med vinmenu, kaffe og petit fours.  Se menuen nedenfor, væk appetitten og skynd  dig at sikre din plads allerede nu her .

Sol over Naes med stjernekok Casper Sundin
Sol over Naes med stjernekok Casper Sundin.

Menu ‘Sol over Naes’, 7. november 2018

 

Appetizers

Julesalat – Blå ost – Pære – Valnød

Gillardeau-østers – Grapefrugt

Skinke fra Slagter Jacob

 

Forretter

Hummer – Efterårsgrønt – Urtetoast

Bisque på blåmuslinger – Dagens fangst fra fjorden – Agurk – Dild

 

Hovedret

Kalvebryst – Sauce på efterårssvampe – Kål

 

Dessert

Waina 34% (hvid chokolade fra Valrhona) – Kærnemælk – Gemte solbær

64% Manjari (mørk chokolade fra Valrhona) – Kaffe – Mandler

 

Der serveres vinmenu til.

Gourmetaftenen afsluttes med kaffe og petit fours.

Sol over Naes er en gourmetaften med stjernekok Mikkel Marschall
Sol over Naes med arrangør af Sol over Gudhjem Mikkel Marschall