Red Barnet Støttemiddag

Red Barnet Støttemiddag

Restaurant Naes arrangerer støttemiddag for Red Barnet Kalundborg i anledning af den internationale børnekonventionsdag 20. november.

Her serverer vi en særlig treretters menu til kun 325 kroner pr. person, hvoraf 100 kroner går ubeskåret til Red Barnets lokale tiltag for børn.

Forret: Torsk – Agurk – Dild

Hovedret: Durucgris fra Røsnæs – Kål – Æbler

Dessert: Blomme – Hvid chokolade – Aromatisk crumble

–       “Lokale råvarer fra Vestsjælland er grundstammen i vores køkken, og vi arbejder tæt sammen med de gode producenter, der er her. Vi har også mange ansatte, der kommer fra Kalundborg, så for os er det naturligt at engagere os i de gode initiativer, der er i området. Red Barnet Kalundborg gør en stor indsats for udsatte familier og børn, og vi er glade for at støtte op om deres vigtige arbejde. Vi håber derfor at kunne fylde restauranten til fordel for det gode formål”, siger restaurantchef Lui Jacobsen.

Red Barnet Kalundborg sørger blandt andet med tilbuddet “Plads til Alle” for, at børn fra økonomisk og socialt udfordrede familier i lokalområdet også får råd til at gå til fritidsaktiviteter ligesom deres kammerater. Derudover arbejder de lokale frivillige i organisationen for at styrke integrationen mellem flygtninge og danske familier gennem børns leg. Aktuelt er den lokale afdeling af Red Barnet ved at stable et nyt friluftsprojekt på benene, som skal sikre, at børn får masser af frisk luft, bevægelse og sjove oplevelser i naturen.

–       ” Vi er enormt glade for samarbejdet med Restaurant Naes, der forhåbentlig betyder, at vi kan folde vores aktiviteter endnu mere ud til gavn for lokale børn. Det betyder utrolig meget at have opbakning fra erhvervslivet, så vi kan sikre børn en bedre fremtid. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at støtte det gode formål og samtidig få en dejlig aften med store smagsoplevelser”, siger Minna Skytte, formand for Red Barnet Kalundborg.