Menu

NÆS GOURMET (havestuen)
Book Gourmet-bord tirsdag til lørdag kl. 18.00 eller 19.00.

 

Snacks

3 slags snacks, kr. 85,-

3 slags snacks og bobler, kr. 130,-

 

GOURMET MENU

4 retters Gourmet
Rimmet laks m. friske brombær, citronpuré og dildmayo.
Røget kammusling m. fennikel, rygeost og brød.
Oksemørbrad m. variation af rodfrugter, knust kartoffel og bordelaise.
Hvid chokoladebrownie m. solbærsorbet, marinerede bær og chokolade.
4 retter 485,- / Vinmenu 295,-

6 retters Gourmet
Røget lokal skinke m. syltede svampe, sennepsmayo og persille.
Rimmet laks m. friske brombær, citronpuré og dildmayo.
Røget kammusling m. fennikel, rygeost og brød.
Oksemørbrad m. variation af rodfrugter, knust kartoffel og bordelaise.
Myntesorbet m. syre og krystalliseret chokolade.
Hvid chokoladebrownie m. solbærsorbet, marinerede bær og chokolade.
6 retter 685,- / Vinmenu 395,-

8 retters Gourmet
Variation af blomkål m. ost.
Rimmet laks m. friske brombær, citronpuré og dildmayo.
Røget kammusling m. fennikel, rygeost og brød.
Hummerbisque m. fennikel og dild.
Oksemørbrad m. variation af rodfrugter, knust kartoffel og bordelaise.
Røget lokal skinke m. syltede svampe, sennepsmayo og persille.
Myntesorbet med syre og krystalliseret chokolade.
Hvid chokoladebrownie m. solbærsorbet, marinerede bær og chokolade.
8 retter 795,- / Vinmenu 495,-

NÆS BRASSERIE
Book Brasserie-bord tirsdag til lørdag fra kl 17.30.

 

Snacks

3 slags snacks, kr. 85,-

3 slags snacks og bobler, kr. 130,-

 

BRASSERIE MENU

Forretter

Kold Røget Laks
125,-

Holbæk Skinke
125,-

Tartar
125,-

Rimmet Laks
125,-

Hovedretter

Skindstegt Laks
245,-

Bøf Bearnaise
295,-

Lamme Culotte
245,-

Desserter

Gateau Marcel
125,-

3 slags ost
135,-

Jordbær Koldskål
125,-

MADFESTIVAL UGE 41
Restaurant Næs deltager i ‘Smag lokalt’ madfestival i uge 41, hvor lokale spisesteder fra hele Destination Sjælland serverer deres egen 2-retters menu, med udgangspunkt i mindst fem lokalproducerede fødevarer.

Smag Lokalt MENU

Forret:
Holbæk skinke med blommekompot (fra egen avl), svampe emulsion, røget kartoffel, sprøde lammefjords gulerødder.
Hovedret:
Ribeye med variation af jordskokker (fra egen avl) og gulerødder, knust kartoffel og sauce bordelaise.
2 retter 225,- kr.
Der er mulighed for at tilkøbe dessert og drikkevarer.

Book bord den 6. – 10. oktober 2020 kl. 18 eller 20