Menu

MENU

Restaurant Naes har åbnet op igen pr. 18. maj 2020.

FROKOST fra kl. 12.00 – 14.30

Stjerneskud, kr. 145,-

Tun nicoise, kr. 155,-

Dampede hvide aspagers og fjordrejer, kr. 165,-

Frokost bøf, kr. 235,-

Vesterhavs salat (vegetar), kr. 135,-

  • til salaten kan tilkøbes sprødstegte Skagen skinke, +kr. 15,-

Charcuteri bræt, kr. 130,-

Ostebræt med 3 slags ost med sylte og sprødt, kr. 125,-

  • Det er muligt at købe halv Charcuteri bræt og halv ostebræt, Kr. 135,-

Dessert; Creme brulés, kr. 115,-

 

NYHED:  SKALDYRSFROKOST

Nyd et skaldyrsfad på terrassen med rosévin og udsigt.  Vi server skaldyrsfrokosten “Family style”.

På fadene finder du blandt andet; pil selv rejer, krabbeklør og jomfru hummer. Serveres med brød, smør og garniture.

Pris pr. person for skaldyrsfrokost, kr. 499,-

Skal I forkæle jer selv lidt ekstra, så kan I bestille vores “Skaldyrsfad de lux”. Her får I ud over pil selv rejer, krabbeklør og jomfru hummer, også et glas bobler eller rosé samt kaviar, østers og hummer.

Pris pr. person for skaldyrsfrokost de lux, kr. 999,-

Både vores skaldyresfad og skaldyresfad de lux SKAL forudbestilles mindst to dage i forvejen, og bestille til minimum 2 personer.

Restaurant Naes har åbnet mandag til og med lørdag.

AFTENMENU – fra kl. 17.30 – 22.00:  

Snacks:

3 slags snacks, kr. 85,-

3 slags snacks og bobler, kr. 130,-

Forretter:

Kammuslinger – Agurk – Vesterhavsost – Dild, kr. 135,-

*Grøn gazpacho med melon, agurk og Rømørejser, kr. 145,-

Variation af lokale asparges med Rømørejser, kr. 135,-

 

Hovedretter:

Bøf bearnaise med fritter og side salat, kr. 295,-

Meunierestegt rødspætte, brunet smør med hakket kapers og urter samt nye danske kartofler, kr. 265,-

*Kylling danois a la Naes, kr. 255,-

 

Desserter:

Creme brulés med hjemmelavet sorbet, kr. 115,-

3 slags ost med sylte og sprødt, kr. 125,-

*Citrontærte, brændt marengs og hvid chokolade, kr. 115,-

 

MELLEM KL. 14.30 og 17.30 er det muligt at bestille Charcuteri bræt, kr. 130,-