Menu

MENU

Vores menu

På Restaurant Naes har vi hver aften en menu sammensat af køkkenchefen, der repræsenterer smagen af Naes. Men du kan selvfølgelig også selv vælge blandt vores lækre a la carte-retter efter smag, lyst og appetit.

Dagens Naes

I vinterhalvåret byder vi onsdag- lørdag på en klassisk dansk ret, med Naes’ aftryk. Et godt måltid til den særligt gode pris 150,-. Se ugens menu her

A La Carte 

SNACKS

Løgtærter- Sortfodsskinke 40,-

Padrons – Vesterhavsost 65,-

Oliven – Nødder 65,-

 

FORRETTER

Foie Gras – Æble – Brioche 165,-

Kammusling – Blomkål – Dild 130,-

Oksetatar –  Gedefriskost – Rødbede 120,-

 

HOVEDRETTER 

Sandart – Spinat – Sauce beurre blanc 180,-

Gris – Porre – Kartoffel 185,-

Kylling – Persillerod – Veloute 170,-

Bøf Bearnaise 350,-

Meunierestegt rødspætte – Sylt – Smørsauce 280,-

 

OST/DESSERT

Tre slags danske oste – Sprødt & blødt 170,-

Ymerfromage – Havtorn – Havreknas 90,-

 Valrhona mælkechokolade – Citrus – Jernurt 90,-

Petit four 60,-

Kaffe – Petit four – Avec 115,-

Menuer 

En aften på Naes 1.095,-

Velkomstbobler

Snacks

5-retters menu med vinmenu

 

Lille Naes – 3 retter sammensat af køkkenet 385,-

3 gl. vin til menuen 225,- 

   

Stor Naes – 5 retter sammensat af køkkenet 550,-

5 gl. vin til menuen 425,-