Menu

MENU

Vores menu

På Restaurant Naes har vi hver aften en menu sammensat af køkkenchefen, der repræsenterer smagen af Naes. Men du kan selvfølgelig også selv vælge blandt vores lækre a la carte-retter efter smag, lyst og appetit.

Dagens Naes

I vinterhalvåret byder vi tirsdag – lørdag på en klassisk dansk ret, med Naes’ aftryk. Et godt måltid til den særligt gode pris 150,-. Se ugens menu her

A La Carte 

SNACKS

Løgtærter – Sortfodsskinke 40,-

Padrons – Vesterhavsost 65,-

Oliven – Nødder 65,-

 

FORRETTER

Cremet byg – Vesterhavsost – Confiteret æggeblomme 125,-

Stenbiderrogn – Creme fraiche – Dild-Takoyaki 140,-

Kalvebrisler – Jordskokker – Pære 140,-

 

HOVEDRETTER 

Ravioli – Hummerbisque – Spinat 150,-

Onglet – Bøgehatte – Gule beder 180,-

Dagens fisk – Spinat – Beurre Blanc 180,-

Meunierestegt rødspætte – Sylt – Smørsauce 280,-

Bøf Bearnaise 350,-

 

OST/DESSERT

Petit four 60,-

Kaffe – Petit four – Avec 115,-

Tarte Tatin – Krydret karamel – Ingefæris 110,-

Chokolademousse – Appelsin- & havtornsorbet – Boghvede 110,-

Tre slags danske oste – Sprødt & blødt 170,-

Menuer 

En aften på Naes 1.095,-

Velkomstbobler

Snacks

5-retters menu med vinmenu

 

Lille Naes – 3 retter sammensat af køkkenet 385,-

3 gl. vin til menuen 225,- 

   

Stor Naes – 5 retter sammensat af køkkenet 550,-

5 gl. vin til menuen 425,-