Menu

MENU

Vores menu

På Restaurant Naes har vi hver aften en menu sammensat af køkkenchefen, der repræsenterer smagen af Naes. Men du kan selvfølgelig også selv vælge blandt vores lækre a la carte-retter efter smag, lyst og appetit.

Dagens Naes

I vinterhalvåret byder vi onsdag og torsdag på en klassisk dansk ret, med Naes’ aftryk. Et godt måltid til den særligt gode pris 150,-. Se ugens menu her

A La Carte 

FORRETTER

Makrel – Kernemælk – Agurk 120,-

Kammusling – Blomkål – Muslingvinterportulak 130,-

Oksetatar –  Kartoffel – Løvstikke 125,-

 

HOVEDRETTER 

Svinebryst – Selleri – Løg 185,-

And – Hasselnød – Butternut 195,-

Bøf Bearnaise 350,-

Meunierestegt rødtunge – Sylt – Smørsauce 350,-

 

OST/DESSERT

Tre slags danske oste – Sprødt & blødt 150,-

Flødeis – Yuzu – Råcreme 90,-

 Mælkechokolade Valronha – Citrus – Jernurt 90,-

Fire slags petit four 60,-

Kaffe – Petit Four – Avec 115,-

Menuer 

En aften på Naes 1.095,-

Velkomstbobler

Snacks

5-retters menu med vinmenu

 

Lille Naes – 3 retter sammensat af køkkenet 385,-

3 gl. vin til menuen 225,- 

   

Stor Naes – 5 retter sammensat af køkkenet 550,-

5 gl. vin til menuen 425,-