Menu

MENU

Vores menu

På Restaurant Naes har vi hver aften en menu sammensat af køkkenchefen, der repræsenterer smagen af Naes. Men du kan selvfølgelig også selv vælge blandt vores lækre a la carte-retter efter smag, lyst og appetit.

Dagens Naes

Tirsdag – Torsdag fra 17.30-21.00 byder vi på en klassisk dansk ret, med Naes’ aftryk. Et godt måltid til den særligt gode pris 150,-. Se ugens menu her

A La Carte 

SNACKS

3 Slags Snacks 85,-

3 Slags Snacks med Bobler 130,-

 

FORRETTER

Consommé – Svampe – Andehjerter 135,-

Kammuslinger – Agurk – Vesterhavsost – Dild 135,-

Makrel – Tomat 135,-

 

HOVEDRETTER 

Sprængt Fasanbryst – Kål – Æbler – Sauce Blanquette 265,-

Ovnbagt Torsk – Grønkål – Skagen skinke – Senneps sauce -Tyttebær 255,-

Bøf bearnaise 295,-

 

OST/DESSERT

Creme Brulée – Sorbet 110,-

Karamelliseret æbler – Kanel-peber is – Æblesirup 115,-

3 slags ost – Sprødt – Blødt 125,-

Menuer 

Lille Naes – 3 retter sammensat af køkkenet 385,-

Consommé – Svampe – Andehjerter.

Sprængt Fasanbryst – Kål – Æbler – Sauce monteret med cremefraiche.

Karamelliseret æbler – Kanel peber is – Æblesirup.

3 gl. vin til menuen 255,- 

 

Stor Naes – 5 retter sammensat af køkkenet 550,-

Consommé – Svampe – Andehjerter.

Glaseret rødbeder – Løg – Boghvedekerner.

Sprængt Fasanbryst – Kål – Æbler – Sauce monteret med cremefraiche.

Blå kornblomst – Hyldebær – yopol.

Karamelliseret æbler – Kanel peber is – Æblesirup.

5 gl. vin til menuen 425,-

 

Aften på Naes 1.095,-

Velkomstbobler – Snacks

Consommé – Svampe – Andehjerter.

Glaseret rødbeder – Løg – Boghvedekerner.

Sprængt Fasanbryst – Kål – Æbler – Sauce monteret med cremefraiche.

Blå kornblomst – Hyldebær – yopol.

Karamelliseret æbler – Kanel peber is – Æblesirup.

Kaffe – Petit four

5-retters menu med vinmenu