Menu

MENU

Restaurant Naes har åbnet op igen pr. 18. maj 2020.

FROKOST fra kl. 12.00 – 14.30

Stjerneskud, kr. 145,-

Tatar a la Næs, kr. 135,-

Kartoffelmad, kr. 110,-

Frokost bøf, kr. 235,-

Vesterhavs salat (vegetar), kr. 135,-

  • til salaten kan tilkøbes sprødstegte Skagen skinke, +kr. 15,-

Charcuteri bræt, kr. 130,-

Ostebræt med 3 slags ost med sylte og sprødt, kr. 125,-

  • Det er muligt at købe halv Charcuteri bræt og halv ostebræt, Kr. 135,-

Dessert; Creme brulés, kr. 115,-

 

NYHED:  SKALDYRSFROKOST

Nyd et skaldyrsfad på terrassen med rosévin og udsigt.  Vi server skaldyrsfrokosten “Family style”.

På fadene finder du blandt andet; pil selv rejer, krabbeklør og jomfru hummer. Serveres med brød, smør og garniture.

Pris pr. person for skaldyrsfrokost, kr. 399,-*

Skal I forkæle jer selv lidt ekstra, så kan I bestille vores “Skaldyrsfad de lux”. Her får I ud over pil selv rejer, krabbeklør og jomfru hummer, også et glas bobler eller rosé samt kaviar, østers og hummer.

Pris pr. person for skaldyrsfrokost de lux, kr. 899,-*

*Både vores skaldyresfad og skaldyresfad de lux SKAL forudbestilles mindst to dage i forvejen, og bestille til minimum 2 personer.
(Ønskes der skaldyr en anden dag end onsdag, skal der forudbestilles senest fredag ugen før)

MELLEM KL. 14.30 og 17.30 er det muligt at bestille Charcuteri bræt, kr. 130,-

Restaurant Naes har åbnet mandag til og med lørdag.

AFTENMENU – fra kl. 17.30 – 22.00:  

Snacks:

3 slags snacks, kr. 85,-

3 slags snacks og bobler, kr. 130,-

Forretter:

Kammuslinger – Agurk – Vesterhavsost – Dild, kr. 135,-

*Grøn gazpacho med melon, agurk og Rømørejer, kr. 145,-

Variation af glaskål, blomkål og hytteost. 115,-

 

Hovedretter:

Bøf bearnaise med fritter og side salat, kr. 295,-

Meunierestegt rødspætte, brunet smør med hakket kapers og urter samt nye danske kartofler, kr. 265,-

Unghane med klassiske ærter francaise, og sauce blanquette, kogte ny danske kartofler. Kr. 185,

 

Desserter:

Creme brulés med hjemmelavet sorbet, kr. 115,-

3 slags ost med sylte og sprødt, kr. 125,-

Danske jordbær med basilikum og ymer. 125,-

 

3-retters menu
Variation af glaskål, blomkål og hytteost.
Stegt skærising med kraftig bisque på fiskefond med kantareller, babymajs, råsyltede tyttebær.
Danske jordbær med basilikum og ymer.
385,-

5-retters menu
Variation af glaskål, blomkål og hytteost.
Grillede Oksecarpaccio.
Stegt skærising med kraftig bisque på fiskefond med kantareller, babymajs, råsyltede tyttebær.
Røget brie med solbær.
Danske jordbær med basilikum og ymer.
565,-