Lokaler og faciliteter på Naes

LOKALER & FACILITETER

Stemningsfyldte rammer og smuk udsigt

Skal du holde et møde, en konference? Ringer klokkerne til bryllups- eller konfirmationsfest eller står der bare en lejlighed for døren til et festligt selskab? Uanset kan Restaurant Naes sætte rammen om dit næste arrangement. Det er måske ikke både til lands, til vands eller i luften, men det er med vandudsigt i luftige, lyse lokaler eller direkte under den åbne himmel på vores nyetablerede terrasse eller i gårdhaven. På siden her kan du se en præsentation af de lokaler, der kan danne rammen om dit næste arrangement.


Restauranten

Det er næsten som at have fødderne i vandkanten, når man sidder i vores anmelderroste restaurant. Stilen er let og luftig, interiøret holdt i naturmaterialer, så udsigten til Kalundborg Fjord og den omgivende skov integreres med den følelse, man får, når man sidder i restauranten. Her er plads til 120 gæster til selskaber.

1. og 2. sal

Til møder og konferencer – eller fester, der skal foregå i højere luftlag, men stadig med samme smukke fjordudsigt, har vi på 1. sal 3 store mødelokaler velegnet til møder for 5 op til 35 personer. Er det en konference eller privatfest, har vi på 2. sal en smuk og hyggelig konferencesal med bjælker i loftet, der er perfekt til selskaber på op til 90 personer. 

Terrassen

Lad arrangementet foregå både inde og ude. På vores nyanlagte terrasse kan gæsterne få frisk luft, nyde en kold aperitif, se ud over fjorden og måske planlægge en tur i vandet fra vores egen badebro.