Året på Naes

ÅRET PÅ NAES

På Naes omfavner vi alle årstider, højtider og særlige begivenheder. Her på siden kan du følge med i, hvilke arrangementer, der foregår på Naes henover kalenderåret.

Kalender 2018

Sunday Roast – Hver søndag frem til 19. august. Sunday Roast er gået i efterårs- og vinterhi, men vender stærkt tilbage i foråret. Du kan læse mere om konceptet her.

Dagens Naes – Hver onsdag og torsdag serverer vi en velkendt, dansk klassiker, men på Naesk’ maner. Læs ugens menu her

Store Bededag – Få en pose hveder med hjem, når du spiser på Naes d.27/4. Læs mere her

Bedst på Sjælland – 7. maj står finalen mellem Naes og Hotel Saxkjøbing om hvem, der kan kalde sig bedst på Sjælland.

Byfest i Havneparken – 27. og 28. juli er der byfest på egnen. Følg med på hjemmesiden og Facebook for, hvordan Naes bidrager til festen.

Sol over Naes – 31. juli. To vinderkokke byder på gourmetaften med lokale råvarer fra Vestsjælland tilberedt af to af Danmarks bedste kokke – Henrik Jyrk og Morten Falk. 

Sol over Naes II – 7. november. Restaurant Naes inviterer igen to stjernekokke indenfor i vores køkken, hvor de tilbereder en gourmetoplevelse udover det sædvanlige. Forvent en helt særlig aften med de bedste lokale råvarer, friske grøntsager fra Naes’ eget landbrug i baghaven, vine fra Dyrehøj Vingaard og de lækreste desserter, når Mikkel Marschall og Casper Sundin indtager Naes’ køkken. Se hvad de serverer, og køb din billet her.

Red Barnet – 20. november. På Naes er drivkraften at høste egne råvarer og samarbejde med lokale leverandører, så en aften på Naes altid præsenterer det bedste, som det Vestsjællandske smagslandskab har at byde på. I den ånd inviterer vi i samarbejde med Red Barnet Kalundborg til en støttemiddag på Restaurant Naes. Vi serverer en tre-retters menu til 300 kr., hvor Restaurant Naes donerer 100 kr. pr. solgt kuvert til Red Barnet Kalundborgs arbejde. 

Julen på Naes – Hele december måned serverer vi en lækker julemenu af, hvad det lokale forråd giver os mulighed for at lege med.