Forside

VELKOMMEN TIL RESTAURANT NAES. 

Anmelderroste Restaurant Naes ligger i første række til Kalundborg Fjord ved Strandhotel Røsnæs. Restaurant Naes har høje gastronomiske ambitioner og vandt i foråret titlen”Bedst på Sjælland 2018”uddelt af Den Danske Spiseguide, til den bedste restaurant på Sjælland udenfor København. Restauranten er ligeledes optaget i både White Guide og Den Danske Spiseguide, der lister de bedste restauranter i Danmark. I White Guide er Naes at finde i kategorien Mesterklasse.

Vores aftenrestaurant byder dig på en spiseoplevelse helt tæt på strandkanten, næsten med fødderne i vandet. Udsigten over Kalundborg Fjord skifter i blåt og grønt; med lystsejlere, havfugle og årstidernes gang over landskabet.

Køkkenet arbejder både i og med naturen, og samarbejder med de bedste leverandører fra lokalområdet, ligesom vi på vores eget landbrug, Naes Gaard, dyrker grønt og holder dyr, som vi bruger i køkkenet.

Vi tror på, at den bedste smagsoplevelse kommer af at være i tæt kontakt med den natur, der omgiver os. Sådan arbejder vi, og sådan giver vi vores gæster den bedste smags- og spiseoplevelse.

Foruden at være Sjællands bedste restaurant, arbejder vi på også at blive det førende møde- og eventsted. Vi har fire lyse, stilrene og funktionelle møde- og eventlokaler, der kan lægge rammen om firmaarrangementer, bryllupper og fødselsdage – med den garanteret flotteste udsigt og lækker forplejning.

 

Henrik Jyrk | Restauratør

ÅBENT ALLE UGENS DAGE TIL ARRANGEMENTER. 

Restauranten har åbent tirsdag-lørdag 17:30-24:00. 

Vi har også åbent i påskeugen.

PÅSKEN PÅ NAES

Fra skærtorsdag til anden påskedag holder vi også åben til frokost. 

Du kan også få lokalt chacuterie, kaffe eller vin i baren fra 12.00-24.00. 

Se vores dejlige menuer og book bord. 

KØB GAVEKORT 

Du kan købe et gavekort til Restaurant Naes som en gave til en ven, kollega eller en du elsker.
Følg linket nedenfor hvor du kan nemt tilpasse dit gavekort med personlig hilsen.

Du kan vælge at printe dit gavekort selv og få det sendt direkte til din egen e-mail eller få det tilsendt med posten.

STRANDHOTEL RØSNÆS 

Restaurant Naes ligger på Strandhotel Røsnæs

Strandhotel Røsnæs har både den dejligste havudsigt men også værelser med kig til vores frodige grønne område hvor både ro og sol kan nydes frit. Langs vandet finder du vores badebro hvor du kan få en forfriskende dukkert såfremt vejret eller humøret er til det.

Book Getaway her  eller Gourmetophold på Strandhotel Røsnæs

Follow us on instagram