Menu

MENU

På Restaurant Naes har vi hver aften en menu sammensat af køkkenchefen, der repræsenterer smagen af Naes. Men du kan selvfølgelig også selv vælge blandt vores lækre a la carte-retter efter smag, lyst og appetit.

Dagens Naes

Hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag på en klassisk dansk ret, men med Naes’ aftryk. Et godt måltid til den særligt gode pris 150,-. Se ugens menu her

A La Carte 

FORRETTER

Makrel – Kernemælk – Agurk 120,-

Kammusling – Blomkål – Muslingesauce 130,-

Oksetatar –  Kartofel – Løvstikke 125,-

 

HOVEDRETTER 

Meunierestegt rødtunge – Sylt – Smørsauce 275,-

Svinebryst – Lardo – Løg 235,-

Andebryst – Palmekål – Butternut 250,-

Bøf – Kål – Bearnaise 350,-

 

OST/DESSERT

Tre slags danske oste – Sprødt og blødt 135,-

Flødeis – Yuzu råcreme – Kakao 90,-

Valronha mælkechokolade  – Citrus – Jernurt 100,-

Fire slags petit four 60,-

Kaffe – Petit Four – Avec 115,-


Menuer
 

En aften på Naes 1.095,-

Velkomstbobler

Snacks

5-retters menu med vinmenu

 

Lille Naes – 3 retter sammensat af køkkenet 385,-

3 gl. vin til menuen 225,- 

Makrel – Kernemælk – Agurk 

Andebryst – Palmekål – Butternut

Valronha mælkechokolade – Citrus – Jernurt

   

Stor Naes – 5 retter sammensat af køkkenet 550,-

5 gl. vin til menuen 425,-


Makrel – Kernemælk – Agurk

Kammusling -Blomkål – Muslingesauce

Oksetatar – Kartofel – Løvstikke

Andebryst – Palmekål – Butternut 

Valronha mælkechokolade – Citrus – Jernurt